Hjem Fiske Bilal Saab med kjempetorsk

Bilal Saab med kjempetorsk

Av Redaksjonen

Det er vel kanskje ingen stor nyhet at det kommer bilder av stor fisk fra Bilal Saab, som er både driver og guide på Big Fish Adventure på Sørøya.

Bilal hadde tatt turen ut sammen med samboeren, det skulle være litt jobb og litt egentid med fiskestanga. Jobben var å lete litt fisk sammen med de andre guidene på Big Fish Adventure, og kanskje få tatt noen bilder.

 – Vi kom ikke lengre enn til første fisk før det “knailla” på noe som kjentes alvorlig tungt ut, forteller Bilal til Fiskeavisen.

Bilal forteller at de få minuttene det tok å pumpe opp fisken, kjentes ut som en kvarter. Det var tungt og spennende.

– Vi så fisken allerede nede på 20 meter, og så at den var stor. Da begynte jublingen, og når den brøyt vannskorpa så klikka vi selvfølgelig i vinkel, forteller en entusiastisk Bilal.

Det  var lett å se at den var rundt 30 kilo, men spørsmålet var hvor mye over 30 kilo den kunne være. Bilal har jo en personlig rekord på 36,5 kilo.

Etter at fisken ble målt og veid, ble resultatet 148 centimeter og 32 kilo. Da ble det 4. året på rad med en torsk over 30 kilo for Bilal.

Fisken ble tatt på Westin Crazy Daizy 400g.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy