Hjem FiskeguiderFluefiske Blankekongen i Hökensås 30.05 – 03.06.2018

Blankekongen i Hökensås 30.05 – 03.06.2018

Av Daniel

I år som i fjor er det Hökensåstur i slutten av mai. Etter fjorårets suksess var jeg veldig glad for at jeg ble invitert med igjen. Dette er en tradisjon jeg fort kan adoptere. Følg med her om du vil se om jeg kan slårekorden min fra i fjor på 2,8 kg regnbueørret og 1,1 kg brunørret. 

Jeg stiller nok litt mere forberedt enn i fjor. Jeg har gått til innkjøp av litt nytt brukerutstyr: Kinasnellene er byttet ut med Ross Rapid sneller etter fadesen i fjor med luggende brems. Ny Streamstix Battle Hymn i #5 til tørt, og en Streamstix Oceanbourne i #6 til synk. Fra før har jeg Streamstix Seatroutseeker i  #5 og #6 med intermediate liner. Jeg har selv bundet noen Wooly Buggers i frekke farger og Eirik har bundet en del andre fluer til meg.

Jeg har blitt fortalt at gjennomsnittstørrelsen på regnbueørreten er 2,5 kg og det svømmer rugger på 8 kg der.

På denne siden vil jeg oppdatere så ofte jeg får anledning underveis. Og det vil selvfølgelig komme en fullstendig turraport når det hele er over.

For de som ønsker mer info om hvor vi er så kan de se på hjemmesidene til Hökensäs Sportsfiske her: http://www.hokensas.se/hokensas/

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_25]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy