Hjem Fiske Carhartt fiske kolleksjon kommer til Norge

Carhartt fiske kolleksjon kommer til Norge

Av Annonse

Carhartt Fiske kolleksjon.

For de som kjenner merket Carhartt vet jo de at dette er en bauta innen arbeidsklær i U.S.A.

Grunnlagt så tidlig som i 1889 av møbelsnekkeren Hamilton Carhartt er dette et av de eldste og mest kopierte familieeide klesmerket i verden. På 4 generasjon opprettholdes Carhartt dna`et og grunnfilosofien der kvalitet, funksjonalitet og tidløs design står i fokus. Grunnet denne enkle grunnfilosofien ble dette fort folkets absolutte favoritt, en tittel som er bevart til dags dato.

Det som er mindre kjent her til lands er at de også lager fiskeklær og jakt klær. Her er det samme grunnfilosofien som gjelder, i tillegg til klesteknologi som hjelper deg i kampen mot elementene. Selv om dette har hvert i klesprogrammet til Carhartt i veldig mange år, er det ikke før nå at Carhartt sin fiskekolleksjon blir tilgjengelig i Europa. Som et friskt pust i vår/ sommerkatalogen 2019 er det allerede blitt tatt godt i mot av ihuga Carhartt fans, som knapt kan vente til jaktklærene kommer til høst/vinter 2019.I denne fiske kles kolleksjonen har man først å fremst fiskeklær til artsfiskere fra båt eller land, men mye av plaggene kan fult ut brukes ved fluefiske. Jeg vil i denne artikkelen gå igjennom hva de tilbyr og hvilket egenskaper de forskjellige plaggene har. Vi kommer også til å sponse simradcup med flotte premier, selvsagt fra Fiskekolleksjonen, helt ned til 8 plass. Så her er det bare å melde seg på.

Vi kan jo like så godt begynne med kronjuvelen.

Angler Jacket og Angler bib er en perfekt kombo takket være storm og reindefender som holder deg tørr fra topp til tå i ruskete vær. Med en vannsøyle på 10k/10k vil du defenitivt holde deg tørr samtidig som jakke og bukse selvsagt puster. Den går også et skritt videre med tanke på aklimatisering. Med 37,5 teknologi hjelper plagget deg til ikke å bli for varm eller for kald, og kroppstemperatur på 37,5 grader oppretholdes. Den har også fastdry teknologi som gjør at svette og fukt lett kan unslippe slik at du holder deg tørr på innsiden.

Neste ut er Angler long-sleeve shirt. En perfekt fiskeskjorte med usedvanlig god strech egenskaper (rugged flex) og fast dry gjør skjorten veldig funskjonell. Den har også stain breaker og force extreme teknologi som bekjemper lukt og fukt. Selvsagt har denne også 37,5 teknologi, men her har du også i tillegg UPF teknologi som beskytter deg mot solens uv ståler.

Force fishing graphic t-shirt og force fishing graphic long-sleeve hood er perfecte plagg for varmerer dager. Her har vi også fast dry, stain breaker og UPF teknologi. Lette og bevegelige plagg, med raggland sømmer for maksimal bevegelighet. Force teknologien hjelper mot lukt da den fanger svettelukten inne i plagget og slipper den løs under vask. Stain breaker gjør at vannskelige flekker forsvinner i vask, mens UPF forhindrer deg i å bli solbrendt.

Så har vi capser og solhatt.
Force extremes fish hook logo cap. One size fits all. Med fast dry, 37.5 og force extreme teknologi er dette den mest vanlige capsen. Med pre formet brem sitter den godt på hodet og force extremes svettebånn på innsiden bekjemper lukt og fanger svetteperler før de renner ned i øynene.

Så har vi force extremes angler packable cap.
Det unike med denne at den kan pakkes sammen slik at man får plass tl den i lommen. I tillegg er den spekket med teknologi som force extremes, fast dry, 37,5, rugged flex og UPF teknologi. One size fits all.

For de som er ekstra vare på solstråler har vi force extremes angler neck shade cap. Veldig lik pacable cappen i utsende men med nakke skygge i tillegg. Kommer med force extremes, fastdry, 37,5, rugged flex og UPF teknologi. Denne kommer i to størrelser. M/L og L/XL

Sist men ikke minst Force extremes angler boonie. Dette er solhatt versjonen av overnevnte capser. Linet med samme teknologi og kommer i M/L og L/XL

Som dere ser er det en liten men allsidig og spesialisert kolleksjon. Skreddersydd for fiskeentusiaster som setter fokus på kvalitet og funksjonalitet. Spekket med hjelpende klesteknologier som gjør tilværelsen som fisker usedvanlig mye bedre samtidig som Carhartt dnaet blir opprettholdt. Det eneste vi ikke kan garantere deg er at du får mere fisk.

Skitt fiske!

For ytterligere informasjon og henvendelser er det bare å ta kontakt med oss direkte:
Eirik Werge
Workwear Norge
Adresse:
Drammensveien 68
0271 Oslo
Telefon;
40400355
91573491
Hejmmeside; https://www.workwearnorge.no
Facebook: https://www.facebook.com/CarharttWorkwearNorway/
Varene er tilgjengelig hos Jaktia Bogstadveien i Oslo, og snart hos Jaktia  pro-shop Jessheim.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy