Hjem FiskeFluefiske Dagsturen til Østmarka

Dagsturen til Østmarka

Av Daniel

Ofte hører jeg folk som klager på at de aldri har tid til å dra på fisketur etter jobb. Pakk utstyret i bilen dagen før eller på morgenen kan være et godt tips. Man trenger ikke å være ute i evigheter for å få fisk.

I dag tok jeg turen til Østmarka og rakk å teste to vann innover der.
Er selv ikke så veldig kjent innover, ettersom jeg har fisket mest i Romeriksåsen. Første vannet jeg kom til kokte det av masse små fisk.
Her tok jeg en liten mort på flue, som egentlig passer meg perfekt ettersom vi har en artskonkurranse i tilrem-familien.
20150728_151640
Etter å fisket litt her, finner jeg og kompisen min ut av vi skal prøve et annet vann. Etter et googlesøk ble jeg veldig usikker. Leste et innlegg fra 2006 at det ikke skulle være noe fisk i vannet, men vi tenkte at vi prøver ellers er det bare å gå tilbake.
Etter 10 minutters-gange kommer vi til et lite vann der det koker av små ørret, flere av disse hoppet som noen gale sjøørreter som prøver og slå av lakselusa.
20150728_164856

 

Her var det vanskelige forhold for å kaste med flue, så vi bestemmer oss for å prøve med mark og sluk, dette uten noe nytte. Ørreten er ikke intressert i dette for fem flate øre. Etter å ha gått litt finner jeg et lite område hvor jeg ser at jeg kan få kastet ut flua med fluestanga, og det tar  ikke lange tiden før en ørret kommer å tar tørrflua mi. DEN FØLESEN! Etter vi har prøvd og prøvd med andre redskaper, så smeller det i fluestanga. Føles ut som jeg akkurat har vunnet i lotto.

20150728_173003
Det ble med denne lille morten og ørreten, men en kjempetur selv om man ikke var ute i all evighet, som det regel blir med meg på tur.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy