Hjem Fiske Denne er et forsøk på verdensrekord

Denne er et forsøk på verdensrekord

Av Redaksjonen

Butikken May og Freds Fiske/Fritid i Rendalen har fått laget en denne gigantiske wobbleren. Formålet er å få verdensrekord i største wobbler. Kjempe wobbleren står utstilt utenfor butikken deres i dag.

Daglig leder Fred Olsen forteller at ideen kom fordi Stor-Elvdal har verdens største elg, og vi har Norges beste fiskeplass. Da skulle det bare mangle at vi hadde verdens største wobbler også, forteller han til Fiskeavisen.

Verdens største fiskesluk skal være 4,74 meter lang og 67,97 cm bred, men rekorden de prøver å slå er wobbleren som henger på Sandestin Beach i USA, denne wobbleren er knapt over 3 meter. Om dette ikke skulle holde, så har Fred planer om å lage en storebror til wobbleren som alt står utenfor butikken.

For å få registrert wobbleren som ny rekord, må de ha hjelp av politiet for å registere størrelsen og deretter søke hos Guinness World Record. Wobbleren Fred har laget sammen med Lilleodden Håndlaft er 3,63m lang og 1,10m i omkrets. Materialet er av furu fra Rendalen. Lars Storbæk har sveiset krokene og butikken selv har lakkert den.

Når vi spør Fred om de har tenkt å teste wobbleren i Storsjøen så får vi dette som svar. – He he, Jeg har ikke stor nok båt, forteller Olsen.

Ønsker du å få med deg siste nytt fra Fiskeavisen? Følg oss på Facebook – https://www.facebook.com/fiskeavisen.no/

Strossle

Du vil kanskje like dette også

2 kommentarer

Bernt 11. juli 2019 - 00:43

Tja, verdens største sluk/krok er nok litt større en 4,74 meter:
https://rdnewsnow.com/2019/05/25/worlds-largest-fishing-lure-unveiled-in-lacombe/

Ellers tror jeg ikke den kroken er på Sandestin stranda lenger. Vært litt av og på der.

Svar
Redaksjonen 11. juli 2019 - 01:02 Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy