Hjem Fiske Denne lange “langen” veide over 30-kilo!

Denne lange “langen” veide over 30-kilo!

Av Redaksjonen

Denne årstiden har blitt bare mer kjent for sitt fantastiske langefiske, ettersom flere har fått smaken på disse lange fiskene. Tore Jan Skeie er en av de som finner dette fisket spennende, og i helgen landet han en lange på 30,3 kilo. Tore som jobber til vanlig som daglig leder i butikken Chr Baardsen & Søn AS, en butikk med har et hav av fiskeutstyr, så kunnskapen skal det ikke stå på.

Turen i helgen gikk til Bømlafjorden etter at Skeie hadde hørt om flere store langer som har blitt tatt i området.
– Jeg kjenner til en på 33 kg som ble tatt for 5-6 uker siden på samme plass, og Nordvegen havfiskeklubb hadde klubbtur der for en uke siden der de fikk 4 langer på 20-25 kg, forteller Skeie til Fiskeavisen.

Når Fiskeavisen hører om hvordan kampen med denne store fisken var, så svarer Skeie;
– Langa var ganske sprek til og begynne med, men når jeg hadde fått den opp halveis så flotnet den.

Skeie kan røpe at han fisket nede på 150 -170 meter. Stanga han bruker er en Shimano Aspire 30/50 LB og Accurate BX2 500 med Tufline 0.33.
– Jeg brukte sirkelkrok type Mustad 39948 str 12/0 agnet med makrellflapper. Bruker også ett oppheng med 3 kroker der jeg har ett slep med bom nederst og 2 kroker oppforbi. Bruker selvlysende slange(superselvlysende slange-skarven) og blekkspruter som attraktorer i tillegg til agnet, avslører Skeie til Fiskeavisen.

Fiskeavisen har også fått høre at hans personlige rekord er en lange på 32,4 kilo, så det ble nesten en ny rekord for fiskeren.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy