Hjem Fiske Denne store laksen ga petter to rekorder

Denne store laksen ga petter to rekorder

Av Redaksjonen

Selv om laksefiske ikke har startet i elvene enda, så er fisket godt i gang på sjøen. Fiskeguide Petter Larsson var ute på formiddagen i dag. Noe som skulle gi denne erfarne guiden en rekord laks.

Til vanlig blir det mye fisking i Vänern for Petter sin del, han har nemlig drevet fiskeguide firmaet salmonseeker.se siden 1999, men når han skulle slå sin personlig rekord og båtrekord, så skulle det bli på en annen plass i Sverige.

– Utenfor Hasslö i Blekinge fikk jeg en stor laks på formiddagen som raste ut med 300 line i et hugg, forteller Petter til Fiskeavisen.

Foto: Privat

Hele kampen skulle vare i hele 40 minutter før fiskeguiden greide å få laksen ombord i båten.
– Kampen var bra og tok ca 40 minutter, jeg var litt skjelven da jeg endelig fikk laksen ombord. Håvingen gikk perfekt da laksen svømte raskt inn i håven, forteller Petter.

Laksen skulle vise seg å veie 17,15 kilo og ble en ny personlig og båtrekord for Petter. Den tidligere båtrekorden var en laks på 11,2 kilo som ble tatt i Vänern, den var det en kunde av Petter som fikk.
Dagen i dag ente ikke opp med bare en rekord laks, det ble nemlig totalt 8 laks i dag som hadde vekt mellom 4 – 17,15 kilo.

Petter kan også røpe at laksen beit på en Ismo Magnum i fargene til Svenske flagget, med 60 gram bly.

Foto: Privat

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy