Hjem Fiske En gjeng nybegynnere på isen

En gjeng nybegynnere på isen

Av Daniel

Jeg har lenge gått å vært sjalu på andre bedrifters fiskegrupper. Så da fant jeg ut at hvis jeg skulle få til dette på min egen jobb så måtte jeg starte en selv, og som “ildsjelen” jeg er, så startet jeg en fiskegruppe på Eniro. Sendte ut mail, å la ut melding på intranettet også gikk jeg og vervet folk til gruppen personlig. Det resulterte i hele ti medlemer. Ikke det aller beste, men det er en start.

For å få med flere å fiske, trenger man at flere prater om det. Det viste seg at de fleste ikke hadde prøvd isfiske før, så da var det en ypperlig mulighet for å skape en interesse rundt dette.
Det trenger ikke å være kaldt og jævlig for å være på isen og fiske. Det kan være varmt og deilig og ikke minst morsomt.

For å øke interessen for isfiske, så måtte jeg måtte nesten ta en opplæringstur for fiskegruppa. Jeg kontaktet min far som driver Stangtuppen.no for å høre om han kunne bistå og låne oss noe utstyr til hele gjengen. For å få med flest mulig må man nesten legge turen til ett vann i nærheten av de fleste og som var lett å komme til. Turen gikk derfor til Nøkkelevann. Jeg har aldri fisket der selv, så da måtte jeg ringe min kompis Øyvind, som kunne hjelpe med noen lokale tips. Han viste oss et sted der det skulle være flott abbor, mort og gjedde. Vi fikk alle tre fiskeslagene og vi fikk vist deltagerne hvordan vi fisket de ulike fiskeartene. Fisket var noe treigt men alle deltagerne var fornøyde. Muligens kan det kanskje ha noe med været å gjøre, ettersom været var helt fantastisk på isen i dag.

Mine anbefalinger er å få med kolleger, kjente og familie ut på tur og lær de å fiske. Finnes ikke en mer avkoblende og fantastisk hobby.

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy