Hjem FiskeArtsfiske En litt annerledes og morsom fiskekonkurranse

En litt annerledes og morsom fiskekonkurranse

Av Redaksjonen

Bli med på en litt annerledes og morsom fiskekonkurranse som innebærer å fiske flest mulig fiskearter.
Aibel Artsfiskefestival er det ikke størst eller mest vekt som gjelder. Her skal du jakte på alle de forskjellige artene som svømmer under havets overflate. Om du aldri har deltatt i en konkurranse før, så kan dette være en unik og lærerik opplevelse.

Det er en velferdsaktivitet i olje & gas virksomheten Aibel Haugesund som arrangerer denne konkurransen som er åpen for alle.  Konkurransen starter kl 08:00 lørdag 02.06.18 og varer frem til 17:00 på ettermiddagen.
Dette er en lag konkurranse så hver båt kan være et lag om man ønsker det. For mer info, se deres hjemmeside Havfiske.org.

Alf-Inge Steindal som er med å arrangerer konkurransen forteller til Fiskeavisen:
Vi startet opp med artsfiskefestivalen for 5 år siden. Vi startet denne opp pga. ønske om en litt annerledes konkuranseform en hva vi tradisjonelt hadde arrangert/deltatt på tidligere. Artsfiske begynte på denne tiden å bli populært, og hvorfor ikke prøve det….

Trålte nettet ang. artsfiske konkurranser. Det var ikke mange av de, Langesundfestivalen var vel den eneste jeg fant info om. Derfor bestemte vi oss for teste det ut. Det var/er ikke helt enkelt å formidle denne konkurranseformen med lag og sorter ut til den vanlige mann i gata. Men vi synest at denne konkurranseformen er knallgøy så vi kjører på. Det skal være morro å drive på med artsfiske, og vi prøver å få med alle som liker å fiske med på en noe annerledes fiskekonkurranse. Alle er hjertelig velkommen.

For mer informasjon kan man se deres hjemmeside: Havfiske.org eller lese på på Facebook: Facebook.com/events/2096824907013834/

Har du tid så møt opp!

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy