Hjem Fiske Fanget to gjedder med vekt på 8,6-kilo samtidig med håv!

Fanget to gjedder med vekt på 8,6-kilo samtidig med håv!

Av Redaksjonen

Du har sikket sett noe rart flyte i vannskorpa før og lurt på hva det er for noe.
Sånn var det for Are Sagør, kompisene David Mesics og Espen Kjørsvik da de så noe som så ut som en død gjedde flyte vannet. de tok båten og svingte bortom for å se, det viste seg å være en stor sulten gjedde som hadde tatt en mindre gjedde.

– Vi trodde først det var en død gjedde som fløyt og svingte bort med båten, men oppdaga at det var en stor gjedde som beit over ryggen på en mindre. Plukka de begge opp med håven, forteller Are til Fiskeavisen.

Gjeddene skulle vise seg å være i fullt live da de ble plukket opp med håven. Etter de ble plukket opp ble de veid . Den miste hadde en vekt på 3-kilo og den største veide 5,6-kilo. Etter at fiskene ble avbildet fikk de svømme videre. Kan tenkes at gjedda på 3-kilo satte pris på å bli reddet av de tre kameratene.

Når Fiskeavisen høre om hva de tenkte da de så fiskene, svarer Are;
– Tenkte at dette er super sjeldent og at gjeddene er en klin gæærn fisk, vi tenkte også at det ikke er mange som tar to gjedder i en smekk med en håv.

Kompisene som var med Are var David Mesics og Espen Kjørsvik, gjeddene ble fanget i Syndle i Grimstad.
Fisketuren endte med over 10 gjedder på over 3-kilo som ble tatt på stang.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy