Hjem FiskeArtsfiske Han fant, han fikk og det ble norgesrekord

Han fant, han fikk og det ble norgesrekord

Av Raphael Pedersen

Husker dere at vi gjorde et innlegg om Markus Bygnes Guttormsen? Det er ikke lenge siden at 16 åringen fra Karmøy, ble den første i Rogaland til å fange strandtangbrosme på fiskestang.  

Markus har fortsatt  jakten på strandtangbrosme og det har blitt flere. Snittvekten har vært bra, derfor tenkte han at mulighetene for å slå norgesrekord burde være fullt mulig.

Denne gang fisket han sammen med sin far Kjetil Guttormsen, som forøvrig manglet arten. De to er kjent som gode fiskekompiser fra før av og har fisket masse sammen.

Denne kvelden skulle vise seg å være .. ja kvelden for suksess! Pappa Guttormsen fikk notert art nr 106

Strandtangbrosme (282 gram) på Kjetil Guttormsen: Foto: Markus Bygnes Guttormsen

Men denne gang er ikke «de gamle eldst». Det var Junior som dro opp den største strandtangbrosmen tatt på stang så langt i Norge. Fisken veide 423gram og slår derfor   tidligere rekord som ble tatt av Kim Rasmussen fra Ågotnes,  15.09.2015 og  (404,9gram)  

Eg veldig fornøyd artsfisker, holder sin nye norgesrekord! Foto: Kjetil Guttormsen

Fisken ble veid med forskjellige vekter og tatt mål av (39 cm). Nå venter det nok et diplom som skal pryde veggen til 16åringen fra Karmøy.

Fiskeavisen.no gratulerer både far og sønn med ny art og norgesrekord

Strossle

Du vil kanskje like dette også

2 kommentarer

Daniel Andersen (17) er helt i 100! - Fiskeavisen.no 20. juni 2017 - 13:43

[…] Det er heller ikke hvem som helst, Andersen har fisket med de siste dagene. Markus Bygnes Guttormsen har også vært i avisen vår en del den siste tiden. Han ble den første i Rogaland (+) til å fiske strandtangbrosme på stang. Senere fikk han også norgesrekord på den.  […]

Svar
Bare noen gram unna ny Norgesrekord på Berggylte - Fiskeavisen.no 28. august 2018 - 18:24

[…] Guttormsen (17) fra Håvik i Rogaland er en ekstremt ivrig artsfisker. Han har tidligere fått Norgesrekord på Dvergulke og er den yngste i Norge med hele 118 arter på sin liste. Da er det kanskje ikke så rart han […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy