Hjem Nyheter Fiskeavisen.no med en snittøkning på 43prosent de siste månedene

Fiskeavisen.no med en snittøkning på 43prosent de siste månedene

Av Redaksjonen

Hei dere.

Fiskeavisen.no er etterhvert blitt kjent blant mange av dere. Men hvordan gjør vi det egentlig om dagen?

Grunder Daniel Tilrem forteller litt om hvordan det hele startet

Fiskeavisen.no ble startet opp etter en tur over til Danmark i 2009. Etter å ha lest den danske papir avisen “fiskeavisen” ,tenkte vi at det hadde passet supert med noe slikt i Norge også. Men det var først i 2014 at vi startet aktivit å legge ut saker og artikler. I løpet av den perioden gikk jeg litt lei og Martin Tilrem tok over en periode å fikk fart på “skuta” igjen. Siden det har vi satset mer og mer.
Utviklingen har vært enorm den siste tiden
For noen måneder siden fikk vi med Raphael Pedersen på laget, og da har utviklingen skutt i været. Allerede i sommer tok vi igjen fjorårets trafikk, noe som selvfølgelig er utrolig gøy.

Året 2017, hver kolonne viser en måned. Den gule er Januar og den siste er selvfølgelig siste mnd (aug)

I Tillegg har vi fått lansert Jegeravisen.no som fikk en pangstart med. En av våre første saker ble en kjempesuksess og dukket oppe i landes største medier. Med en slik pang start så kan jo ting bare bli bedre. Jegeravisen har alt intervjuet flere av landes mest kjente jegere og satt et avtrykk på kartet. Med disse avisene ønsker vi å fremme jakt og fiske gleden som er her til lands og få flere ut av døra. Vi kan ikke bli sittende inne når vi er omgitt av så flott natur. Ved å bringe kunnskap og nyheter ut til folket, så er vi med på at dette vil engasjere flere til å komme seg ut, sier Daniel Tilrem. 

Det er ingen tvil om at dette året har vært en suksess så langt. De siste fem månedene har vi hatt en snitt økning på 43% pr måned når det kommer til visninger og trafikk i Fiskeavisen.no
Saker vi har gjort har kommet videre i flere andre medier og vi blir lagt merke til. Det er kjekt at det er såpass begeistring for fiske i landet vårt.  Det gir oss selvfølgelig “blod på tann” og smaker svært godt. Resultater av arbeid, er det ikke det vi alle ønsker?
Nye samarbeid og flere hyggelige bekjentskap er også på gang.
Vi har også fått med oss TorogThor som ambassadører, utrolig gøy!
Så må vi få rette en stor takk til våre to skribenter, Lasse Bøe og Bård Hammer som popper opp i ny og ne med flotte artikler om turer og guider. Det er fantastisk å ha dere med på laget gutta.
Men den største takken går jo til alle DERE . Folk leser, tipser oss om saker og tilsynelatende virker det som flere liker avisen vår. Uten folkets engasjement og klikk på innlegg, hadde vi ikke hatt noen grunn til å drive med hva vi gjør. Vi vil stadig bli bedre, og ser frem til å gi dere masse mer variert lesestoff via avisen vår.
PS-Håper dere bærer med oss, men vi måtte få skryte litt. For vi synes det er dritgøy å se en slik utvikling og håper den fortsetter.
Instagram
Og til slutt. Vi merker også at folk tagger oss ofte på Instagram. Hver måned fra nå av vil vi trekke ut et bilde, som får repost via vår Instagram profil med en promotering på 200Nok. Det er bare å tagge folkens! #Fiskeavisen

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy