Hjem Fiske Vekket trolig naboen med jubelropet etter en ørret på 6690 gram

Vekket trolig naboen med jubelropet etter en ørret på 6690 gram

Av Redaksjonen

ØrretenredigertOle Fosby vekket trolig naboen med jubelropet etter en ørret på 6690 gram og 82 cm.
Når man får en så flott ørret er det lov å rope litt mener nå jeg.

Ole Fosby fisker til vanlig etter gjedde i Haldenvassdraget, men denne gangen hadde han tatt turen til ett vann i Buskerud fylke for å prøve lykken.
Toyota Hiacen var pakket full med fiskeutstyr, feltseng og hans trofaste følgesvenn nemlig hunden. Båten var rigget opp på båthengeren og turen gikk mot vannet i Buskerud fylke. Tirsdag kveld 19.juli kom han frem å la ut alubåten på 10 fot som han hadde rigget proft med 4 stenger og sideparavaner som gjeddefiskern han er. Som regel rigger han til med ganske store wobblere, men i håp om ørret satt han på noen mindre wobblere også.

Ved midnatt smalt det til på den ene stanga, knarren på snella hylte godt ut på det stille vannet. Han fikk tatt et mothugg og skjønte raskt dette ikke var noe gjedde.
Det var en ørret på en 23 cm wobbler! Den raste ut med mye snøre før den ville gi seg. Etter 15-20 min fight fikk han sin største ørret noen sine i håven.

En ørret på hele 6690 gram og 82 cm resulterte i et jubelrop som var såpass høyt det kunne ha vekket hyttefolket rundt vannet.

Takk til Ole Fosby som valgte å dele sin historie med oss.
Har du en historie du vil dele med oss, så kan du sende oss en mail på post@fiskeavisen.no

[ads1]

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy