Hjem Fiske Fiskefesten i Rendalen – 26.-28.juni 2020

Fiskefesten i Rendalen – 26.-28.juni 2020

Av Redaksjonen

Selv om landet lider under strenge tiltak for å hindre smitte, har styret i Fiskefesten sammen med Rendal Kommune funnet en måte å arrangere årets fiskekonkurranse. Styret kaller årets fiskefest for en «digital coronna-versjon». I år blir det mer tid til fiske, for man kan jo på grunn av smittevernregler ikke drive så mye sosialisering.

For de som ikke kjenner dette årlige arrangementet, så er dette en fiskekonkurranse, der det innebærer fiske med båt eller fra land i Storsjøen, eller stangfiske i Mistra eller Nordre Rena opp til tidligere kommunegrense mellom Ytre og Øvre Rendal. Det er 7. gang denne fiskekonkurransen blir arrangert i år. Innbakt i Fiskefesten, er også i år den tradisjonelle fiskekonkurransen Storsjødreggen, som i år arrangeres for 27.gang.

– All påmelding og premieutdeling vil foregå digitalt, her er det ikke rom for overføring av smitte. Mye av det som skjer, vil også streames, slik at det skal være en mulighet til få meg seg hva som skjer. Dette forteller styremedlem John Fiskvik til Fiskeavisen.

Fiskefesten arrangeres derved 26.-28.juni 2020.

Premiebordet i år er kun penger, dette er også et smitteverntiltak. 70% av inntekter fra påmelding vil gå til premier.

Du kan lese mer om Fiskefesten 2020, på deres nettsider.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy