Hjem Fiskeguider Fiskeskolen sesong 4, episode 12: Laksefiske i elv

Fiskeskolen sesong 4, episode 12: Laksefiske i elv

Av Redaksjonen

De fleste av landets elver er nå åpne, og det som for mange er årets store høydepunkt er i gang for fullt: Laksesesongen!

Laksefiske i elv er en vitenskap, og det finnes omtrent like mange vitenskapfolk med egne fasiter som det finnes fiskere langs breddene. Å få en råsterk og potensielt kjempestor fisk på fastende gytevandring til å bite på en krok helt på målstreken av løpet er slett ikke bare enkelt, men det går an. Og så mange som 100 000 nordmenn betaler hvert eneste år gode penger for å prøve.

Ønsker du å lære mer om laksefiske? Sjekk ut våre guider innen for laksefiske på Fiskeavisen.no

I episode 12 av Fiskeskolen er John Ivar Askevold og Endre Hopland på jakt etter sølvtøy i en av de mange lakseførende elvene nord i Vestland fylke. Utstyrt med Lawson-stenger, DAM-sneller, levende mark og et utvalg av Søvik-sluker og Prey-wobblere, er det duket for en skikkelig maratonøkt ved elvebredden. Her bør det være mange gode tips å ta med seg for både ferskinger og erfarne fiskere.

Se mer fra Fiskeskolen HER

Og husk at dersom du selv vil ut og prøve deg på laksefiske i elv, må du både betale fiskeravgift og kjøpe fiskekort lokalt.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy