Hjem Fiskeguider Fiskeskolen sesong 4, episode 9: Med pilk og opphenger på dypt vann

Fiskeskolen sesong 4, episode 9: Med pilk og opphenger på dypt vann

Av Redaksjonen

I år blir det Norgesferie på oss alle, og hva passer vel bedre enn å leie bosted og båt ved sjøen? Fiskeskolen har testet ut årets ferie hos Rune Løvik i Hummelsund utenfor Bergen, og resultatet ble så bra at det måtte fordeles over to hele Fiskeskolen-episoder.

På første fiskedag er det pilkefiske på dypt vann som står på planen, og John Ivar Askevold og Endre Hopland gir seg i kast med storfisken vest av Marstein Fyr. Utstyrt med Lawson PowerJigger X-stenger, Prey PLDN 12- og 14-sneller, opphengere fra Eddystone Eels og Lunker City og Søvik Torsken-pilker i rosa og oliven med selvlysende bakside, går det unna fra første pilkedrag.

På våren og utover sommeren jakter nemlig både grov torsk, storsei og flere andre av våre større jegere på pelagiske stimfisker som kolmule og vassild rundt de dype toppene og platåene vest i havet. Dette kan by på fantastiske fiskeopplevelser om en bare våger å sende pilk og opphengere langt nok ned i mørket.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy