Hjem Nyheter Gjeddemesteren 2023 – siste frist for påmelding

Gjeddemesteren 2023 – siste frist for påmelding

Av Redaksjonen

Fiskekonkurransen “Gjeddemesteren” fortsetter sin suksess, og sparker i gang en ny konkurranse for 2023. Allerede er det over 80 påmeldte. Påmeldingsfristen er 28 februar.

Arrangør for konkurransen er Kjell-Remi Westlie, som gjennom www.gjeddejeger.no arrangerer dette i samarbeid med Jon Kolstad.

– Fra en intern konkurranse til Norges største helårskonkurranse på to år, det er rett og slett utrolig fett å kunne stå bak! Målet er å forene sportsfiskermiljøet i enda større grad! Lære av hverandre, bygge et felleskap, og å kunne gå frem som gode eksempler utad. Slik håper jeg å kunne bidra til å inspirere nye ivrige fiskere for fremtiden og kanskje samtidig vekke gnisten til noen som har lagt fiskestanga brakk litt for lenge, forteller Westlie til Fiskeavisen.

Arrangørene hadde stor suksess i 2022, med promotering via sosiale medier og videreformidling av konkurransen via kjenninger.

– Deltakelsen i 2022 var over all forventning. Planen var å inkludere noen få aktive kjenninger for å promotere Gjeddemesteren i sosiale medier, for å se hvor man kunne ta konseptet neste år. Det endte i stedet med over 60 påmeldte, og et fantastisk engasjement, forteller Westlie.

Vinneren i 2021 ble ingen ringere enn den mest medieomtale gjeddefiskeren i Norge, Tore Tveit. Han dro i land seieren med en topp 5 på 555 centimeter. I 2022 vant den velkjente storfiskeren Raymond Svendsen, med hele 598 centimeter.

I 2022 hadde vi også en egen klasse for juniorer. Der ble vinneren “lille storfiskeren” Nicolai Pajesø med 571 centimeter.

Eliteklassen er en klasse som inkluder de ti beste fiskerne uavhengig av klasse, basert på forrige års resultater. Dette for å gi flest mulig av deltakerne mer å “kjempe” for.

– Med nesten en dobling av antall deltakere og generell økende interesse på landsbasis, jobbes det med fete premier via sponsorer. NB: Ta kontakt om du kunne tenke deg å bidra med premier til Gjeddemesteren 2023, avslutter Westlie til Fiskeavisen.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy