Hjem Fiske “Hva vil du gjøre på valentines day? Jeg vil fiske!”

“Hva vil du gjøre på valentines day? Jeg vil fiske!”

Av Daniel

Tenk det gutta. Hvor mange av dere får som svar fra damen sin på selveste Valentines day at hun vil fiske? Det må jo være en drøm. 

Damen som gav dette svaret til sin samboer er ikke hvem som helst  da. Det er selveste May Liza Johansen som blant annet poserer slik som dette med en havål på 22 kg.

Fanget på kraftig kystmeite utstyr. Beistet veide 22kg og var lenger enn May Liza selv. Ålen fikk svømme trygt tilbake til havet etter fotograferingen. (Foto: Kato Andre Bøe)

(Av Raphael Pedersen)

Det er ikke mange som kan skryte på seg at de har sloss med en havål i dette kaliberet. Det finnes flere youtube videoer som viser når livredde menn  får disse ¨dyrene¨ i garnene sine,  da i mye mindre varianter enn den på bildet. May Liza tar det hele med ro og poserer uredd  ved siden av den levende havålen som er sterk nok i kjeven til å  tygge av en arm. PS:  May er godt kjent med havål fiske og kan håndtere dem riktig, dette bør ikke gjøres av uvitende mennesker for havålen er sterk!

Tilbake til dette med Valentines day da. Dagen er jo forbi nå , men se her. Slik skal det være, da kunne det jo vært Valentines day hver dag!

Absolutt innafor og en helt godkjent feiring. Helt etter min egen oppskrift om jeg fikk velge selv ( Redaktøren) Foto: May Liza privat) PS: Fine blomster Kato!

Det er så stilig vet dere. Hun elsker fiskelivet og tilbringer masse tid på sjøen sammen med sin samboer Kato A Bøe. Verken vær eller vind stopper dem og det kommer opp fisk i bøttevis når paret fisker sammen.

Fiskepar-Kato og May Liza (foto privat)

Målet for året er spisskate, men hun ser veldig frem til en åtte dagers tur til Lofoten i sommer.  At de er ute etter nye perser på storfisk, kan tenkes.

Fiskeavisen vil gjøre en rapport etter turen deres i sommer. Vi mistenker nemlig at det fort kan bli noen skikkelig bra fangster.

May Liza er vant til å kjøre fisk, her er det kveite på gang. Foto Kato Andre Bøe

Pen kveite! Foto: Kato Andre Bøe

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Norges flagg og sjøørret - Fiskeavisen.no 22. mai 2019 - 11:01

[…] fra turen de hadde til Sørøya.Valentines Day 2017 byttet de ut “kliss og klass” med fiskelukt og bøy på stangen. Denne gang var det altså på Norges nasjonaldag. Med en gang anledningen kom bar det rett på […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy