Hjem Fiske Grisestor ørret tatt i påskeværet

Grisestor ørret tatt i påskeværet

Av Daniel
Ingenting er bedre enn når det er sol og vindstille i påsken, eller? Og hva om man kunne ha fått  en grisestor ørret på 6,5kg? Da vil jeg tro at ting raskt ble bedre på isen. Hvertfall om vi skal tro Even Furseth Eriksrud og Glenn Erik Haugland fra Bøverbru. De hadde tatt turen inn i Femundstraktene i påsken for å fiske på isen. Noe som skulle gi dem et minne de aldri vil glemme.

Even kan du fortelle litt om turen?
Vi var på påskeferie i femundstraktene, igår (Torsdag 29.mars red.) Vi sto opp kl 06:00 for å prøve røyefisket. Det var -25 grader når vi gikk ut og vinden kom snikende på utover dagen! Vi fikk litt smårøye og smålake men det var ikke det helt store. Vi tenkte vi hvertfall skulle ta med laken som agn og det angrer vi ikke på. Når vi kom tilbake var vi forsatt fiskesugne og da bestemte vi oss for å prøve lakefiske utover natta, i fullmåne og -20 minus. Det ga noen fine bilder men ingen storfisk den natta.
Vi følte oss litt sære der vi vabbet hjemover i laussnø opp til livet og i minus 25!
Se videoen av det hele her – Video av ørreten på 6,5kg

Foto: Even Furseth Eriksrud

Idag skulle vi prøve ett vann der vi visste det var storørret, så vi tok med litt agnfisk og dro innover for å prøve lykken!
Vi hadde ikke fått satt ut alle stengene før nappvarsleren begynte ule og vi sprang bort med kamera og avkrokningsmatte. 
Glenn Erik tok stanga og jeg startet filmingen, så var det bare å gjøre et tilhugg og da begynte fisken bare å gå.
Den endte bare med at den gikk og gikk med lange utras. Vi trodde lenge det var en stor gjedde, fordi det også er gjedde i vannet. Men når jeg skulle ta opp fisken fra hullet, så fikk jeg se en styggstor ørretkjeft.
Vi fikk heldigvis lurt den opp igjennom hullet og vi ble mildt sagt overrasket hvor stor og hvor feit ørreten var!
 
At dere ble overrasket kan vi virkelig forstå, for det er jo ikke hver dag det rusler opp en ørret på 6,5kg opp av isfiskehullet.
Vi i Fiskeavisen gratulerer så mye med kjempe fangsten og ønsker deg Even en trivelig påske videre.
 

Foto: Even Furseth Eriksrud

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy