Hjem Nyheter Inviterer til åpen fluebindecup

Inviterer til åpen fluebindecup

Av Redaksjonen
 FØRSTE RUNDE 15.01 – ­15.02.17

Fluegruppa Invicta inviterer til åpen flubindecup. Konkurransen er et resultat av Fluegruppas arbeid for å skape mer aktivitet i en tid på året der aktiviteten er på sitt laveste. Invicta håper på bred deltagelse og alle er velkommene. Muligheter til å flotte premier, men “heder og ære” vil uansett være hovedpremien.

Det skal konkurreres i 3 kategorier, der første kategori vil være tørr.

Spesifikasjonene for rundene er med hensikt satt lavt for å la deltagerne få størst mulig kreativ utfoldelse.

Ut over nyåret skal det også konkurreres i kategorien våt som vil ta fra seg alt fra klassiske ørret­ og laksefluer til moderne våte imitasjoner. Avslutningsvis når sjøørretsesongen begynner å komme skikkelig igang igjen skal temaet være salt. Da ser juryen for seg at de får inn spennende mønster både til Sjørett og havabbor og kanskje mer eksotiske fluemønstre.

De ulike rundene vil bli presentert her med egne innlegg før oppstart­ og husk­ det vil sikkert bli nødvendig å delta i alle rundene for å nå helt til topps

I tillegg til adspredelse for Invicta­medlemmer og andre fluesnurrere er konkurransen fluegruppas beskjedne bidrag til bevaringen av våre ville laks­ og sjøørretstammer. Fluene som kommer inn blir auksjonert bort til fordel for “Redd Villaksen” og konkurransens overskudd blir donert bort i sin helhet.

Premiering

Det vil bli premiering for første til tredjeplass sammenlagt, der det ut over heder og ære, vil bli gitt innrammede antikke litografier med konkurransen logo og årstall på bronseplakett.

Det vil til sammenlagtvinneren også bli utdelt en Hardy stang (9,6 #6) av Noroco.no til en verdi  av 3799,-

Vurdering og poengsetting

Fotograf: Barry Clark

Det er satt sammen en jury av 4 personer som skal vurdere påmeldte fluer ut i fra følgende kriterier
Vanskelighetsgrad 25 %
Likhet 25 %
Teknikk 25 %
Estetikk 10 %
Helhetsvurdering 15 %

Det vil også bli gitt poeng for en såkalt helhetsvurdering (10%) der jurymedlemmene står fritt til å gi poeng ut i fra egne erfaringer.

Påmelding

Påmelding skjer ved å sende dine fluer til konkurransens sekretariat. Fluene må være Sekretariatet i hende innen rundens tidsfrist.

Leder sekretariat
Erik Torp
Furutoppen 9
3320 Vestfossen

Husk å pakke fluene slik at de ikke tar skade av frakten. Påmelding vil være godkjent når runde avgiften er registrert i bank. Sekretariatet står fritt til å stryke bidrag til konkurransen dersom formelle formkrav ikke er tatt til følge.

Ved spørsmål kontakt: invicta@drammenssportsfiskere.no

Betaling

Påmeldingsavgift er pålydende kr. 100 pr. runde og overføres til konto 90151679594 .  Det kan gjøres en samlet innbetaling på kr 300 for å delta i alle rundene. Merk innbetaling med «Invicta Open og navn»

Regler

Reglene finner du her: http://drammenssportsfiskere.no/2016/11/invicta-open-2017-konkurranseregler/

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy