Hjem Fiske Det handler ikke alltid bare om fiske, når man er på tur

Det handler ikke alltid bare om fiske, når man er på tur

Av Daniel

Når sola skinner så handler det om å komme seg ut. Uansett om man har med fiskestanga eller ikke, men som en fisker, så synes jeg det er veldig greit å ha den med uansett. Denne flotte mandagen hadde vi fri og sola skinte som bare det, derfor tok jeg med meg tre kompiser og reiste nedover til Drøbak.
Synes det er veldig greit når disse karene spør meg om hvor jeg vil dra. Det gjør det mye enklere å finne egnet sted til kos og litt fiske. Målet for turen var som sagt å få litt frisk luft og sol, og her på Østlandet er det nesten alltid best vær i Drøbak, derfor tok vi turen dit.

Når vi kom fram til Drøbak fant vi noen flotte berg nede ved Skiphelle.
I litt lee for vinden satt kompisene mine seg i sola, mens jeg rigget meg klar for noen kast. Litt problematisk å få kastet i motvind, men gikk bedre når jeg tok meg tid til å ta på vaderne. Etter å ha fisket langs bergene uten så mye som et napp, rigget jeg i gang engangsgrillen og ordnet mat til disse karene jeg hadde tatt med meg på tur. Nå skal det sies at jeg er veldig glad i å lage mat, ellers hadde jeg vel håpet at noen andre kunne ordnet det mens jeg fisket.

Før jeg dro hjemme ifra hadde jeg sjekket Blåskjellvarslet (http://www.matportalen.no/verktoy/blaskjellvarsel/) for å se om man kunne spise blåskjellene i fjorden. Ettersom varslet viste at man kunne spise de i fjorden, så pakket jeg med meg lime, chilli, hvitløk og smør som kunne være godt til disse. Siden jeg plukket de inne på grunna, så gadd jeg ikke å lage altfor mange for du vet jo aldri om de er helt bra. Da jeg heller ikke liker konsistensen, ble det mer til Joakim og Acke.
Etter blåskjellenene slang jeg på noen koteletter jeg hadde marinert i hjemmelaget BBQ-marinade som de hadde ligget i fra dagen før.
Selv om fiske ikke var det aller beste, så ble det en kjempetur. Trenger ikke alltid å handle om fisket, men turen også. Noe kompisene mine som ikke er så veldig glad i fiske setter sikkert stor pris på.

[ads2]

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy