Hjem FiskeFluefiske Høsten er her” Jakten på sjøørreten

Høsten er her” Jakten på sjøørreten

Av Ole Martin Gilbu

Episode 1: Da var det endelig tid for full fokus på sjøørretfiske i sjøen igjen. Dette har jeg gledet meg til lenge og tiden fremover vil bli brukt på sjøørretfiske der alt skal bli filmet.

Dette er episode 1 av mange kommende episoder som publiseres utover høsten/vinteren.
I denne episoden er det 3 gutter som kaller seg jakt og fiskegutta som blir med meg på et par fisketurer i Vestfold og det er noen tidligere klipp fra mitt fiske i Kragerø. Dessverre fikk tredjemann i fiskegutta bare blitt med noen få timer den ene dagen så vi ser lite til han. Så da får jeg bare håpe denne filmen og de kommende filmene treffer godt og at jeg får formidlet slik jeg ønsker.

Skitt fiske!
Sjekk ut den nye nettsiden min der man kan lese, se bilder og diverse fra mine fisketurer.  http://www.fiskejegeren.com

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy