Hjem Nyheter Hvor er Østfolds beste fiskeplass?

Hvor er Østfolds beste fiskeplass?

Av Martin Tilrem
lakefisk

Fotobyline: Ole Håkon Heier

 

“Piscatum non solum piscator”, heter det på latin, og betyr “å fiske er mer enn å fange fisk”. (selv om det alltid er stas å få noe på kroken). Nå skal Østfolds beste fiskeplass kåres. Send inn ditt forslag via Østfold Fylkeskommune sine Facebook-sider!

(Foto: Ole Håkon Heier)

En fisketur kan være så mye. Det kan være en tur for å fiske, eller fiske på tur. Eller det kan være at vi fisker fordi det fineste turmålet vi vet om ligger ved et vann eller ved sjøen, og der er fiske en naturlig del av det å være.

2015 er friluftslivets år, og en av de viktigste friluftslivsaktivitetene for det norske folk er fiske. Enten på sjøen, i elv eller i det hemmelig tjernet. Mange av oss har gode (og ikke fullt så gode) minner knyttet til disse fiskeplassene. Den store som slapp, den lille som slapp, den fantastiske solnedgangen, eller soloppgangen, den beste grilla fisken, en fantastisk teltplass, turen med bestefar, den første turen med kjæresten?? Det er mange gode historier knyttet til en god fiskeplass.

Vi håper du vil dele den historien med oss!

Som en del markering av Friluftslivets år vil Østfold fylkeskommune, i samarbeid med NJFF-Østfold, kåre Østfold beste fiskeplass. Hvilket sted er din favoritt? Send inn et bilde og en liten begrunnelse, eller vær med på å stemme frem kandidater.

Den endelige kåringen blir gjort av en jury, og vinneren får et lite utvalg fiske- og friluftslivslitteratur fra Østfold. Konkurransen går fram til 1. september.

Du kan laste opp ditt bidrag via Østfold Fylkeskommune sine Facebook-sider!

Saken er hentet fra Østfold Fylkeskommune.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy