Hjem Nyheter Hvordan fiske med wobbler – Guide

Hvordan fiske med wobbler – Guide

Av Redaksjonen

Hvordan fisker man egentlig med en wobbler? Nettopp dette forteller Erik Walmann fra Pikewallis deg i videoen nedenunder.

Walmann og Markus Sæter har satt igang et lite prosjekt der de ønsker å vise forskjellige fiskemetoder med diverse agn i forhåpentligvis korte informative snutter. Følg med så kanskje du plukker opp et triks eller to. I første avsnitt så handler det om “Hvordan fiske med wobbler”.

Wobbler eller jerkbait som det kalles i andre land, men i Norge er wobbler det mest vanlige uttrykket for dette fiskelignende agnet som gjerne har en skje foran og flere kroker på seg.

Les også: Topp 5 wobblere etter ørret i elv

Metoden Walmann viser deg i videoen er en måte som du kan bruke på de fleste wobblere og vil gi wobbleren din langt mer bevegelse enn å bare å sveive den rett inn.

Så hvordan fiske med wobbler? Sjekk ut videoen nedenunder å få svaret på nettopp dette.

(Flere teknikker på wobblerfiske i video nummer to som er lengre ned på siden.)

Hvordan fiske med Spearheadryuki synk? Spearheadryuki synk er en kastewobbler, så her kan du få med deg noen ekstra gode tips og triks fra Pikewallis kongen.

Ikke glem å sjekk ut Pikewallis

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy