Hjem Fiske Innbrudd i lokal fiskeutstyrsbutikk

Innbrudd i lokal fiskeutstyrsbutikk

Av Daniel

Foto: Fiskelukke & Varemiks AS

Jeg har hatt svært mye å drive med hele dagen, masse opprydding og ting som måtte ordnes etter nattens gjester forteller Allan Pedersen til Fiskeavisen tirsdags morgen. Han hadde innbrudd i butikken sin Fiskelukke & Varemiks natt til mandag denne uken. Butikken ligger i sentrum i Elverum å er ikke mer en 100 meter unna politistasjonen. Nattes gjester hadde fått med deg fiskestenger og sneller, samt tømt kassa og tatt med seg en bærbar pc.

Da jeg kom på butikken i mandags morgen, merket jeg en stang lå ute på trappen, og da skjønte jeg at det hadde vært innbrudd, noe jeg aldri trodde kom til å skje i min butikk.

Vi har butikk midt i Elverum sentrum med en politistasjonen cirka 100 meter unna, og allikevel har de revet opp inngangsdøren. De har tatt ca 60 haspel stenger, de fleste av Lawson, Sølvkroken, Ron Thompson og Fladen og 24 fluestenger fra 3000,- kr klassen og oppover. Stenger fra Eikre Fly, Fenwick og Sierra. Også fått med seg 40 sneller som var montert på et snellestativ med wire på alle som er klippet over. Her er var det Abu, Dam, Penn, Okuma og Ron Thompson sneller som er vekk. Men det stoppet ikke der, de hadde åpnet Kasse skuffen å tatt med 3000,- i veksel penger, og en bærbar pc på bakrommet forteller Pedersen videre til oss i Fiskeavisen.

Vi i Fiskeavisen ber våre lesere være oppmerksom der ute ved salg av fiskeutstyr av privatpersoner.
Skulle du komme over noe mistenkelig, så kan dere sende en mail til Allan på post@fiskelukke.no.

Foto: Fiskelukke & Varemiks AS

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy