Hjem Fiske Jakten på bortgjemte fluefiskeperler

Jakten på bortgjemte fluefiskeperler

Av Redaksjonen
De fleste av oss har opplevd å nærmest stå som sild i tønne langs en ørret-elv med fluestang i hånd. Populære elver har populære strøk og det hele resulterer som oftest i at veldig mange fiskere står på akkurat samme sted. Det kan være koselig med selskap. Koselig å sosialisere. Koselig å slå av en prat med fiskere du aldri har møtt og aldri kommer til å møte igjen. Men man er tross alt på fisketur for å få fisk, og det kan være vanskelig i slike situasjoner.

Da er det kanskje fristende å ta beina fast og lete seg fram til bortgjemte områder hvor fisken som regel for å være i ro og man må lete langt etter nærmeste fiske-kollega.

Det er akkurat det kompisene i Freeflow Motionwork pleier å gjøre når de reiser rundt i Wyoming på jakt etter vakker ørret og vakker natur. Det tvinger en muligens til å svette gjennom et par vadere fra en tid til en annen, men noen ganger kan det virkelig være verdt det.

Filmen heter “The Extra Mile” og er produsert av Freeflow Motionwork. Du kan sjekke ut resten av videoene deres her.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy