Hjem Fiske Jegertvillingenes ultimate sluk-utvalg til årets norgesferie

Jegertvillingenes ultimate sluk-utvalg til årets norgesferie

Av Annonse

Sponset innhold

De fleste av oss skal feriere i Norge denne sommeren. Om ikke annet blir det i hvert fall mye mer tid til å fiske. Uansett om du skal være på innlandet og utforske de mange innsjøer og skogsvann, eller om du blir å finne på kysten, har Jegertvillingene valgt ut deres favoritt-sluker til fersk- og saltvann.

Kristine og Johanne Thybo Hansen har rukket å bli velkjente fjes i det ganske land gjennom suksess-serien “Jegertvillingene”. De har vakt oppsikt for sine ærlige vesen. Men kanskje enda viktigere er deres kjærlighet for fiske og friluft. Kjærligheten har blant annet resultert i et helt eget sluk-utvalg. 

Utviklet i samarbeid med Marinor har de nemlig utviklet to forskjellige sluk-esker til både saltvanns- og ferskvannsfiske. Eskene er skapt for å, så langt det går, garantere fangst på fisketur i tiden som kommer.

To sluksett dekker alle behov

Jegertvillingenes Eventyrmix er en sluk-eske for ferskvann, som inneholder flere av Marinors bestselgere. De er utviklet for å gi deg en bedre fiskeopplevelse. Med Dabbo Spinner’n 9-gram, Sognesilda 7-gram, Herring Jig 12-gram og Dabbo Snåsa 12-gram, skal det i hvert fall ikke stå på utvalget neste gang du drar på tur. Med disse skal det være mulig å få alt fra ørret og abbor til stam og sik. 

– Den største fjellørreten jeg har fått var på 7,5 kilo, og den dro jeg opp med Dabbo Snåsa, som finnes i Eventyrmix. Det er absolutt en favoritt når jeg skal til fjells! Sier Johanne. 

– Vi har fått blandet sammen våre favoritter i en lekker og artig innpakning som vi er veldig fornøyde med!
Vil trekke frem ‘Dabbo Snåsa’ i Eventyrmix’en, som en klar favoritt til både fjell ørret og røye, Forteller Kristine. 

Om turen går til vår utvilsomme lange kyst, er Jegertvillingenes Blå Sterk en nødvendighet. Her er både utseende og vekt på utstyret perfekt til saltvannsfiske.  Det har ingen ting å si om det er rødfisk som sjøørret, eller hvitfisk som torsk du jakter på. Esken inneholder en Sognesild 40-gram, Marinorsilda 40-gram og Herring Jig 26 gram. Heller ikke på sjøen skal det da bli vanskelig å treffe riktig med sluk-valget.

Emballasjen til både Jegertvillingenes Eventyrmix og Jegertvillingenes Blå Sterk er miljøvennlig, og ganske tydelig retro-inspirert av gleder fra en svunnen tid. 

Marinor har erfaring fra fiskeutstyrsbransjen siden 1982 og er kjent for høy kompetanse, god service og rask leveranse. De har base i Storebotn Næringspark, Kleppestø. Med god koll på hvilke utstyr som fungerer, og i samarbeid med Jegertvillingene, har de utviklet to sluk-esker som treffer de fleste sjekklister for hva som trengs ved slukfiske i hav og vann.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy