Hjem FiskeFluefiske Jenta med fluestanga

Jenta med fluestanga

Av Redaksjonen

Mange forbinder fluefiske med gutter og menn. At det liksom er en ting som menn gjør, og jenter ikke gjør. Vell, det er helt feil, det beviser Lotte Aulom. På våre Facebooksider annonserte vi et Torsdagintervju med Lotte, og her er det!

img_1332

 

Hva var det som fikk deg til å begynne å fiske med flue?

Min samboer har fisket en del år med flue og klarte til slutt å lure meg med på tur. På den første turen hadde jeg flaks og kroket en liten brun en. Jeg feilet nok litt i tilslaget og kroket den i ryggen, noe som gjorde at den kjentes en del større ut enn den var. Men da var det gjort, jeg “falt” for fiskemetoden og all kosen som hører med turene.

Hva er det beste med fluefiske?

et beste med fluefiske er det  visuelle. Fra man spotter fisken, studerer vaket, finner ut hva den spiser, knyter på en imitasjon osv. Og selvfølgelig spenningen ved å kaste på fisken, om man får et bra flyt. Tar fisken er det jo alltid moro å se om tilslaget sitter og om fisken raser avgårde eller finner på noe tull rundt noen stubber i vannet. 🙂 Fluefiske er utfordrende på mange måter og kan være veldig vanskelig, noe som gjør at gleden blir utrolig stor om jeg får det til som jeg vil.

Ørret eller laks?

Ørret.

Våtfluer eller tørt?

Knusktørt 🙂

Drømme destinasjon?

et er mange. Jeg har ikke mer enn et par år bak meg med fluefiske, så har ikke rukket så mange steder. Så nå er drømmen New Zealand. Kola, Cuba og Canada er også høyt oppe på listen.

Hva vil vi se framover fra Lotte Aulom?

Antagelig det samme som tidligere, men forhåpentligvis vil jeg ha tid til mer fisking og da blir det også mer blogginnlegg og mer videoer. Men dere vil nok også se noe nytt 😉

img_8905

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy