Hjem FiskeHavfiske Lanserer ny Elite Fishing System TM ekkoloddserie

Lanserer ny Elite Fishing System TM ekkoloddserie

Av Redaksjonen

Tulsa, Oklahoma. – Lowrance, som har vært verdensledende innen fiskeelektronikk siden 1957, kunngjorde i dag at den mest kraftfulle EliteTM-serien ekkolodd-/kartplotteren er tilgjengelig – den nye, Elite Fishing System (FS).

Pressemelding fra Lowrance

Elite Fishing System er den nyeste introduksjonen i Lowrances utvalg av ekkolodd-/kartplotter-skjermer i mellomklassen, og kombinerer et komplett utvalg av fiskeverktøy med en skjerm som er enkel å bruke og lett å montere. Med alt fra ActiveTarget™ Live Sonar og Active Imaging™ med ekstremt høy oppløsning og Lowrance CHIRP-ekkolodd, SideScan og Downscan Imaging™ til forhåndslastede C-MAP® Contour+ fiskekart, gir Elite FS sportsfiskere alle verktøyene de trenger for å finne og fange mer fisk.

NB! forhåndslastede C-MAP® Contour+ fiskekart gjelder ikke Europa.

Spor fisk i sanntid med nye ActiveTarget Live Sonar

Se bilder med høy oppløsning av fiskebevegelser, og spor dem mens de svømmer i og rundt enheten med ActiveTarget Live Sonar. Denne innovative løsningen lar brukerne se hvordan fisken er plassert i strukturen og hvordan de reagerer på agn. Med denne visningen vet sportsfiskere om den nåværende teknikken fungerer, eller om det er på tide å gjøre en justering – informasjon som tradisjonell ekkolodd eller strukturvisning ganske enkelt ikke strekker til.

Stort utvalg av kartleverandører

Oppgrader det inkluderte verdensomspennende basekartet til et utvalg av C-MAP-kart, og bruk mer tid på å fange fisk og mindre tid på å finne dem. Slå enkelt på Genesis Live for sanntidskartlegging også. Det er også kompatibelt med Navionics og andre kartleverandører.

Finn mer fisk med Active Imaging

Se strukturer og skjulesteder med raffinerte detaljer på et nytt nivå og på en rekkevidde som ikke kan oppnås med annen teknologi for strukturvisning, med Active Imaging 3-i-1-ekkoloddet med CHIRP, SideScan og DownScan Imaging med FishReveal™. Få det beste fra CHIRP-ekkolodd og DownScan Imaging på én skjerm med den eksklusive FishReveal fra Lowrance, som hjelper sportsfiskere med å finne fisk i strukturer og skjulesteder på svært detaljerte DownScan-bilder.

Bygg et komplett Elite fiskesystem

Full nettverksfunksjon med integrert, trådløs NMEA 2000®- og Ethernet-tilkobling som lar deg lage det komplette systemet. Legg til Halo Dome Radar eller en Outboardpilot, del ekkolodd, kart, veipunkter og annen brukerdata mellom flere skjermer via Ethernet.

NB! NMEA2000 er hverken trådløst eller integrert, derimot har Elite FS støtte for NMEA2000 (som er noe du kjøper i tillegg) og WIFI.

«Vi er veldig glade for å kunne legge til en så kraftig, men rimelig ekkolodd-/kartplotter til våre prisbelønte produkter,» sier Knut Frostad, administrerende direktør i Navico Group. «Sportsfiskere vil elske at vi har pakket de mest avanserte ekkoloddeteknologiene våre på en skjerm som er enkel å bruke og installere.»

Den nye Elite FS-serien er tilgjengelig fra autoriserte forhandlere med 7- og 9-tommers skjermer, og inneholder en rekke modellalternativer med og uten Active Imaging, samt ActiveTarget Live Sonar-svingerløsninger.

DelnummerBeskrivelseNOK
000-15702-001Elite FS 7 NO XD ROW10 590,00
000-15706-001Elite FS 9 NO XD ROW12 690,00
000-15789-001Elite FS 7 AI 3-IN-1 ROW13 790,00
000-15693-001Elite FS 9 AI 3-IN-1 ROW15 390,00
000-15697-001Elite FS 7 HDI ROW11 190,00


*Alle priser er inkl. mva.

Du finner mer informasjon om Lowrance-produkter på www.lowrance.com.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy