Hjem Fiske Video: En Norsk laksehistorie

Video: En Norsk laksehistorie

Av Redaksjonen

Dette er Norge. Berømt for sin vakre natur og lange kystlinje. Det er mange fossefall i Norge, og de blir til elver. Fisk lever i disse elvene. Den mest spektakulære av dem alle – den atlantiske laksen.
Fluefiske etter laks i Norge er et skikkelig eventyr. Dette er historien vår fra forrige sesong. Godt vennskap, vakre elver og minner for livet. Vi besøker den berømte elven Nærøydalselva på den vestlige delen av Norge.

-Tor og Thor

Siden videoen til Tor og Thor ble lagt ut har den fått over 50.000 visninger på YouTube. Videoen har ikke bare falt i smak hos nordmenn, men også ivrige laksefiskere i andre land.

Kanskje ikke så rart om man tenker tilbake til eventyrbøkene fra når man var liten der det var tegninger av store flotte fjell, fjorder og ikke minst troll. Så man kan jo lure når man vandrer langs elvekanten, er man egentlig helt alene? Eller vandrer vi blant troll og tusser?

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy