Hjem FiskeFluefiske Lanserer papirmagasin for skandinavisk fluefiskekultur

Lanserer papirmagasin for skandinavisk fluefiskekultur

Av Redaksjonen

I dagene før jul lanserte redaksjonen i Oppstrøms nyheten om at magasinet i løpet av 2020 vil gi ut tre papir-eksemplarer i året – vår, sommer og høst. Bak prosjektet står tidligere vak-medlemmer, i tillegg til noen nye fjes.

 Jostein Henriksen står oppført som ansvarlig redaktør, med Joakim Andreassen som fotoredaktør og grunnlegger. Andreas Lium, Jørgen Platou Willumsen og Svein Røbergshagen er også med på laget. Noen av disse navnene lyder muligens kjent etter det tidligere papir- og internettmagasinet Vak, som preget sportsfiskemediene for noen år tilbake.

I første nummer har vi fått med oss flere av Skandinavias aller beste fotografer og skribenter. På rundt hundre sider skal de få nærme seg fluefiske og natur, gjennom essay, artikler, portretter, meningsstoff, fotoeassay og lyrikk, forteller redaksjonen.

Magasinet satser ikke bare i Norge, men vi også bli å finne i resten av det skandinaviske markedet. Hvis du vil lese mer om Oppstrøms og magasin-prosjektet kan du gjøre det her.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy