Hjem Fiske Monsterørret tatt i Tafjordfjella

Monsterørret tatt i Tafjordfjella

Av Redaksjonen

Robert Tafjord Iversen la onsdag morgen ut på tur i Tafjordfjella, med mål om godt ørretfiske. Uten håv, måtte han hoppe i vannet for å få fisken på land.

Han hadde hørt rykter om bra fisk i et tjern, dette inne i et område han ikke har vært så mye. Det var et godt stykke og gå, så vel fremme ved tjernet var det tid for lunch.   

Under matpausen brukte han tiden til å se etter liv i vannet, men dette virket helt dødt. Han hadde gått såpass langt, at det var uaktuelt å ikke prøve noen kast. Robert antok at dette var et spinnervann, så valget i første omgang falt på Myhrans Panther.

– Etter 3-4 kast begynte jeg å tro at jeg kanskje var på feil plass, forteller Robert.

Så byttet Robert til en Sølvkroken Spesial, for han hadde bestemt seg for å prøve enda noen kast før han skulle fortsette til neste tjern.

– På først kast kjente jeg et napp. Jeg tok et par raske sveiv, før jeg lot sluken synke. Der hogger den til, forteller Robert.

Det ble noen ekstreme utras, som virkelig utfordret den tynne Berkley-stangen.

Robert trodde først at det var en fisk på kilo-halvannen, så han holdt både fiskestangen og mobiltelefonen i samme hånd. For dette skulle selvsagt filmes.

– Plutselig ser jeg fisken i overflaten, og ser ryggen på dette monsteret. Da tenkte jeg “hva faen?”

Så kommer et nytt ekstremt utras, og da viker telefonen til fordel for konsentrasjon.

– Fisken får jeg inn til land, men der står jeg alene, og det uten håv. Løsningen ble å hoppe uti tjernet, for så og hive fisken på land etter hjellene, forteller Robert til Fiskeavisen!

Det ble en fin ørret dagen for Robertdenne dagen, med en fisk som virkelig økte den personlige rekorden, som fra før lå på 700 gram. Ørreten viste seg å være 5.44 kilo.

Robert har lenge ønsket å være medlem av kameratflokkens fiskeklubb, «Fjord kiloklubb». Nå er medlemskapet ordnet, og han har i tillegg blitt klubbens president. Fisken blir av venner kalt bare «Monsteret».

Fiskeavisen gratulerer med fin fangst.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

2 kommentarer

Ørretsluker.no 23. august 2021 - 11:08

Helt rått!

Gratulerer til fiskeren 🙂

Gode gamle Sølvkroken Spesial, still going strong etter snart 100 år på markedet!

Svar
Et enormt eksemplar av en ganske liten fisk - Fiskeavisen.no 13. desember 2022 - 19:00

[…] Foto: Privat / Seeberg Foto: Privat / Seeberg Monsterørret tatt i Tafjordfjella […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy