Hjem FiskeHavfiske Møt May Liza Johansen

Møt May Liza Johansen

Av Raphael Pedersen
Foto: Kato Andre Bøe

Foto: Kato Andre Bøe

May Liza er nestleder for Nordfjord havfiskeklubb.Hun er ei aktiv sportsfisker dame fra Tromsø , men har de 9 siste årene bodd på vestlandet , nærmere sagt Stryn . Jeg tok kontakt med May Liza som gledelig stilte opp til et lite intervju som du kan lese her.

Foto: Kato Andre Bøe

Foto: Kato Andre Bøe

Når fikk du din første fisk?

ML: Når jeg vokste opp hadde min oldemor et hus på landet å der lærte hun meg og min søster å fiske,min første fisk var brunørret som jeg fikk når jeg var 3-4 år gammel i en liten elv,fisket med hjemmelaget fiskestang som besto av en lang bambus pinne med 2 meter snøre og en krok egnet med makk.

Din favoritt fiskeart?
ML: Hmm..vanskelig å velge bare en.. Er meget glad i flyndre eller flatfisk gennerelt fordi dem e nyskjerrige å morsom å fiske 🙂

Hva er ditt beste fiskeminne?
ML: Beste fiskeminne er ikke så lett å svare på, jeg er like ivrig på hver tur jeg er på uansett , men adrenalinet jeg hadde i kroppen når jeg fikk min første kveite (30kg) var ubeskrivelig, jeg skalv i hele kroppen.

Har du en favoritt stang og snelle? ML: jeg fikk meg ny stang i fjor av typen Arctic Trout 10″ å må si at den er jeg meget fornøyd med. Havfiske bruker jeg min soleklare favoritt Prey Jigger 15-40lbs med snelle Prey winder

Har du en drømmeart?
ML: Helt siden jeg var liten jente har jeg sagt at min store drøm er å fiske sverdfisk/seilfisk – det er drømmen .

Hvilken Norsk sportsfisker(e) ser du opp til?
ML: Personer jeg ser opp til er uten tvil Asgeir Alvestad og John Olav Florø-Larsen. Dette er to personer som jeg har lært mye av.

Hvilke planer har du fiskemessig for året 2015?
ML: Året 2015 er i gang for fullt med våren,sø og flyndre! Skal i år som i fjor opp til Tromsø på kveitefiske i juli, noe som er helt fantastisk å som jeg anbefaler alle på det sterkeste .
Vist alt går etter planen skal jeg å delta i NM i Tananger i juni.
Hele året består jo selvfølgelig av fisking å samle litt forskjellige fiske arter.
Jeg er alltid klar for fisketur og fisker ved hver anledning.

Foto: Kato Andre Bøe

Foto: Kato Andre Bøe

Da takker vi May Liza som  tok seg tid til et lite intervju med fiskeavisen og ønsker henne skitt fiske videre.

( Av Raphael Pedersen)

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Storsei på lett utstyr i Lofoten - Fiskeavisen.no 8. august 2017 - 22:37

[…] Les også vårt intervju med May Liza Johansen […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy