Hjem Fiske Nå har gjeddefiskerne våknet!

Nå har gjeddefiskerne våknet!

Av Redaksjonen

Når sola titter frem og vannene begynner å bli isfrie, så våkner en liten del av Norge opp, nemlig Predator fiskerne. De vet nå at gjedda våkner til liv, så da er det bare å ta fiskestanga fatt. Det har også Stian Kristoffer Syversen og Michael Syversen gjort.

Karene var nylig på favoritt plassen i Glomma, etter at isen hadde smeltet. Det resulterte i totalt 13 gjedder der de fleste var over 5 kilo. Den største veide hele 10,75 kilo.

Stian Kristoffer Syversen holder frem gjedda han nettopp har fått – Foto: Privat

– Isen hadde nylig gått på favoritt plassen i Glomma, da var det bare og pakke bil og båt og komme seg av gårde, heldigvis ligger knall plassene tett oppover her, så bilturen er kort, forteller Stian til Fiskeavisen.

Stian og kompisen Michael Syversen fikk noen små gjedder til å begynne med, men så plutselig snudde det, og da ville de store hilse på!

Foto: Privat

– Plutselig smeller det hos Michael, jeg ser på hele han at denne er større en normalt. Etter en liten fight, får vi den i håven! En sikkelig vakker dame på 10.75kg. Etter vi har satt henne pent tilbake og stemningen hadde roet seg litt igjen fortsatte vi. Kort tid etter smeller det nok en gang i stanga til Michael og dette var også en kjempe fin gjedde på rundt 9 kg, forteller en engasjert Stian til Fiskeavisen.

Stian forteller at de hadde et fantastisk fiske denne dagen. Totalt 13 gjedder, de fleste over 5 kg. Alle ble tatt på Westin jätte 23 cm.

Michael viser stolt frem sin nye personlige rekord på 10,75 kilo – Foto: Privat

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy