Hjem Nyheter Støtt Fiskeavisen, kjøp en t-skjorte

Støtt Fiskeavisen, kjøp en t-skjorte

Av Martin Tilrem

Som du kanskje har forstått kan det ofte være vansklig å drive et fiskenettsted. Bevis på dette er fks. at Vakmag legger ned, og fiskemagasin bare blir tynnere og tynnere. Nå er ikke fiskeavisen en papiravis, men det koster fortsatt noen kroner å drive et nettsted som dette. Det tar også mange timer av dagene våre, ettersom begge skribenter går på jobb og skole.

På grunn av dette har fiskeavisen satt opp en liten nettbutikk på et nettsted som heter teespring, hvor dere kan bestille dere en fiskeavisen.no t-skjorte, og pengene går til oss slik at vi kan betale for serverleie osv.

Nettsiden dere bestiller fra er 100% sikker, og om vi ikke når målet vårt (som er 10 salg i løpet av 25 dager) blir alle som har bestilt refundert. Om du vil fortsette å ha muligheten til å få daglig fiskestoff på nett er dette den perfekte måten å støtte oss på, og vi er veldig takknemmelige. Klikk her for å bestille.

 

Slik ser t-skjorten ut.

Slik ser t-skjorten ut.

Om dere bestiller en t-skjorte blir vi også takknemmelige om dere deler det på instagram med #fiskeavisen, sender det til oss på facebook eller bare deler det med venner og familie. Alt hjelper for å spre ordet om nettsiden vår.

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Jan Heidel 9. mai 2015 - 21:37

Jepp” 1 til meg

Svar

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy