Hjem Fiske Ny sjøørretfilm fra Fiskefilm.no

Ny sjøørretfilm fra Fiskefilm.no

Av Redaksjonen

Ute pågår det en kamp mellom naturkreftene. Regn, vind og tidevann kjemper med og mot hverandre. Inni hodet pågår det også en kamp: “Fisketur eller hjemmekos og preik i sofaen idag? Det river og sliter i hjernebarken”Med fisk og preiks podcast på øret, hvor Hans majestet og havets dronning selv gjestet “studioet” ble besluttningen ganske kjapt tatt, Fisk!!

Tekst og video: David Hansen // Fiskefilm.no

Rapport fra siste uker:
Nå har jeg brukt mesteparten av de søndagene jeg har hatt tilgjengelig, uttaskjærs. I håp om den store sølvblanke kubben. Muligens en feilslått taktikk, for plassene som ifjor leverte fin senhøst fisk, har ikke levert i år. Ihvertfall ikke for vår del. Senhøstfiske har for vår del vært ganske labert med tanke på størrelse. Det har vært fisk i massevis, men det har vært mye smått, og Kg’s fiskene har det vært langt imellom. Kansje så var det bare den uflaksperioden da, som kommer innimellom. Eller at det det rett og slett har blitt lagt ned litt for lite tid, det har vært litt sporadisk med fisketurer denne høsten. (Som fluefisker er det jo en plikt og alltid klage på hvor lite man får fisket, uansett hvor mye man faktisk får fisket, hehe)Selv om det ikke har vært mye stor fisk, betyr ikke det at det har lagt en demper på opplevelsene, så lenge man kan kjenne sjøsprøyten i ansiktet og nyte vinterens første soloppganger har man rett og slett ikke lov å klage. Ikke minst har det blitt nye og svært hyggelige bekjentskaper. Så håper filmen nytes for det den har, en gjenspeiling av en helt gjennomsnittlig sjøørretfiskers fangster, med mye flott natur og gode turopplevelser. Vi satser på en tur i romjulen, og kansje smeller det på en rugg da!? 🙂 Takk for alle tilbakemeldinger dere har kommet med, og takk til dere som har sendt fluer etc. Dere som støtter opp om filmene våre har en stor del av æren for at vi fortsatt drasser med oss kameraer og deler opplevelsene våre. Kan ikke få sagt det nok, det betyr mye, den positiviteten dere deler tilbake. Håper inspirasjonen dere gir kan dytte oss videre til og prøve ut nye spennende ting i det nye året. God jul og godt nytt år!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy