Hjem Fiske FISKEGLEDER 2018 – Fiskejegeren

FISKEGLEDER 2018 – Fiskejegeren

Av Ole Martin Gilbu

I denne filmen blir det tilbakeblikk fra de filmene jeg publiserte året som var, i tillegg til noen klipp fra de siste dagene med fiske. Kysten av Kragerø har levert veldig bra i perioder i 2018, men den siste måneden av året leverte ikke som det pleier.. Normalt så pleier desember å levere noen «julegriser». Selv om ikke desember leverte så bra i år så gjorde resten av året det. Det ble flere sjøørreter som vippet på 2kgs grensa i Kragerø områdene i år, og best av alt så var det mye stor fisk på mange av de forskjellige gytebekkene i høst. 

Jeg benytter meg av å takke alle dere som følger med på arbeidet mitt gjennom Fiskejegeren og alle dere som tar dere tid til å se på filmene mine. Vi må innrømme at vi er griseheldige som har den lidenskapen vi har. Sjøørretfiske byr på så mye. Noen ganger er det dekket bord, andre ganger må tålmodigheten frem, men opplevelser får man på hver eneste fisketur og alle de øyeblikkene man kan suge til seg er godt for kropp og sjel. Nyt året 2019 fullt ut. Godt nytt år! 


Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy