Hjem Nyheter Nye stangmodeller fra Sølvkroken

Nye stangmodeller fra Sølvkroken

Av Redaksjonen

Spesialdesignet for Norge

Pressemelding

I 2016 introduserte Sølvkroken stangmodellene Dynamic, Glacier, River og Norse. Alle stengene er utviklet av Sølvkrokens produktsjef, Jonny Helgesen. For 2019 har han foretatt en oppgradering av alle de eksisterende modellene.

– Vi har jobbet sammen med verdens største stangprodusenter i nærmere 40 år, forteller Jonny, og fortsetter:
– Vi har tidligere markedsført og distribuert verdenskjente merker, men har altså de siste årene valgt å heller utvikle stenger under egen logo. Vi vet at det å fiske i Norge ikke nødvendigvis kan sammenlignes med å fiske andre steder i verden. Derfor ville vi heller bruke vår erfaring og kunnskap på området til å utvikle en helt ny serie stenger, spesielt tilpasset for det norske markedet.

Sølvkroken fiskestang River tele
TELE: River II teleskopstang er en av de oppgraderte modellene. Denne velbalanserte teleskopstanga av høy kvalitet er perfekt til ultralett fjellfiske.
Foto: Nordic Outdoor

Bedre retningsstabilitet

Han gleder seg til å presentere stengene som neste år blir å få kjøpt i butikker over hele landet:
– Det blir oppgraderte stangmodeller i alle seriene våre.
Små justeringer kan gi store resultater, og blant endringene er flere stangringer på noen av stengene, bedre retningsstabilitet med ny produksjonsteknikk, samt nye håndtak som sørger for enda bedre balanse, svarer Jonny på spørsmål om konkrete eksempler på endringer på stengene.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy