Hjem MatlagingFisk Ørret med pepperrotkrem

Ørret med pepperrotkrem

Av Redaksjonen

Lyst til å overraske familie og venner med en lekker rett av selvfanget fisk denne sommeren? Prøv Ørret med pepperrotkrem!

4 porsjoner

PEPPEROTKREM

1,5 dl rømme
1 ss revet pepperrot
salt
sitronsaft

Ørret / laks

400 g filet
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Maldonsalt og pepper

Høvlet agurk/syltagurk:
123 lake ( 1 del eddik 2 deler sukker og 3 deler vann )

TOPPING

Salat
Reddiker
Kaviar
Urter

Kutt laks / ørret i tynne skiver
Pensle med en blanding av sitron og olivenolje.

Smak til rømmen med nyrevet pepperrot, salt, sitron og pepper. Piskes deretter stiv som krem.
Høvle agurken i tynne bånd og sylt den i 123 laken og la dette ligge og trekke i 5 min.

Topp retten med salat, reddiker, urter og en frekk kaviar!

Oppskriften og videoen er levert i samarbeid med TorogThor.no

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy