https://www.youtube.com/watch?v=dGOvgG5XozE
Lyst til å overraske familie og venner med en lekker rett av selvfanget fisk denne sommeren? Prøv Ørret med pepperrotkrem!
4 porsjoner
PEPPEROTKREM
1,5 dl rømme
1 ss revet pepperrot
salt
sitronsaft
Ørret / laks
400 g filet
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Maldonsalt og pepper
Høvlet agurk/syltagurk:
123 lake ( 1 del eddik 2 deler sukker og 3 deler vann )
TOPPING
Salat
Reddiker
Kaviar
Urter
Kutt laks / ørret i tynne skiver
Pensle med en blanding av sitron og olivenolje.
Smak til rømmen med nyrevet pepperrot, salt, sitron og pepper. Piskes deretter stiv som krem.
Høvle agurken i tynne bånd og sylt den i 123 laken og la dette ligge og trekke i 5 min.
Topp retten med salat, reddiker, urter og en frekk kaviar!
Oppskriften og videoen er levert i samarbeid med TorogThor.no