Hjem Fiske På jakt etter stor harr i Sølen

På jakt etter stor harr i Sølen

Av Daniel

Fredag 15. September gikk turen opp til Sølen i Renadalen.
Johan Meland hadde skrytt opp Sølensjøen, så nå satt alle og drømte om stor-harren på vei opp.
På kvelden ble det noe godt å spise og noe å drikke til. Ble litt sent utover kvelden for min del, så kom meg ikke ut til elva før klokken 12 dagen etter. Da hadde alt flere fått flott harr og ørret.

Tror jeg måtte ha kommet forsent, for det ble ikke særlig fangst på meg. En ørret på 300gram var alt som ville ta flua.  Ikke den største fangsten på de andre heller, men det ble tatt noen harr på nærmere kiloen.

Etter lørdagen, så tenkte jeg at Søndagen måtte levere. Enda tidligere i elva, så tenkte jeg at jeg skulle ha få lurt opp en harr. Med flere tilslag uten å få den opp, så trodde jeg at jeg skulle gå tomhendt hjem. Men utenfor hytta greide jeg å lure opp en liten harr, så da ble det heldigvis ikke en harrtur uten harr.

Min bror Martin Tilrem har laget en nydelig film fra turen du kan se her:

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy