Hjem Nyheter Pedersen tar pause som redaktør i Fiskeavisen.no

Pedersen tar pause som redaktør i Fiskeavisen.no

Av Daniel

I mars 2017 ble Raphael Pedersen redaktør i Fiskeavisen.no. Siden den tid er det masse som har skjedd, både her, Jegeravisen.no og hans egen blogg.

4. Oktober 2017 publiserte Raphael på bloggen sin at han skulle avslutte prosjektet  “Kan det spises” . Han hinter til at det kommer noe nytt, men holder kortene tett til brystet enn så lenge. Men at han ruger på noe, det merker vi i Fiskeavisen.no,  for han har ikke hatt tid til å være redaktør på fulltid siden midten av september. Vi har anelser om hva det nye skal gå i, men det får komme ut når det er klart. Vi ønsker å gi ham tid og rom til å få det i gang. Men  Fiskeavisen.no trenger hjelp under denne perioden. En vikar for Raphael. Vi kan dessverre ikke betale ut noen store lønninger, men du får muligheten til å være med å spre fiskeglede, bygge nettverk, lære hvordan en nettavis fungere også litt påfyll på CV`en. Ta kontakt med Daniel@fiskeavisen.no dersom dette er av interesse.

 

PS! Raphael er i høyeste grad med i teamet gjennom denne perioden også, bare ikke som redaktør.

 

 

 

 

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy