Hjem Fiske Roar har drømt om denne laksen i 32år!

Roar har drømt om denne laksen i 32år!

Av Redaksjonen

Roar Larsen har fisket laks i 32 år, og har alltid drømt om en virkelig stor laks. Selv bor han kun 5 minutter unna Holmfoss i Numedalslågen, så fiskeren har blitt godt kjent med elva i løpet av årene. Han fikk en på 12,9kg i 2002, men har alltid hatt håp om en på nærmere 20kg. I helgen klaffet det endelig, og det etter 32år!

– 25. mai ble dagen jeg har gått å drømt om i mine 32 år som laksefisker, forteller Roar til Fiskeavisen.
Han har gått å drømt om en storlaks siden han startet med laksefiske, og i år satt den jaggu på kroken. Likevel skulle det vise seg å være en prøvelse å få den i håven. Fiskeren fikk virkelig testet seg.

Les også: Årets første og største laks

– Jeg merket det var noe bortpå å jeg gjorde tilslag. Det sto helt stille. Jeg var sikker på det var bunn, så jeg begynte å gå bakover med stanga for å løsne kroken. Men da ble det jaggu liv i andre enden. (jeg) hadde ikke sjans til å holde igjen nå, laksen raste ut ett par hundre meter, helt bort til Suklekilen. Det var kun en løsning på dette, det var å komme seg ut i båt, forteller Roar.

Fiskekompisen Kjell Robert hoppet i båten med Roar og startet på den krevende kampen med å få laksen i håven. Problemet var bare at det var så mye kvister og stokker i elva.
– Selvfølgelig måtte laksen over og under stokker så det ble litt av ett drama. Vi måtte helt inn på stilla ved Fosserød for å få kontroll på fisken. Ruggen var heilt ferdig når vi kom dit og etter ett sirkus som varte i ca 30 minutter lå min livs laks i håven, forteller den lykkelige fiskeren til Fiskeavisen.

Når laksen ble veid så viste vekta utrolige 18,4 kilo, som da er sesongens hittil største laks.
Da blir det ekstra spennende å følge med fra første juni og utover, for da har alle elvene her til lands åpnet.

Roar kan også røpe at denne laksen skal stoppes ut, så han kan mimre tilbake til denne fantastiske dagen for evig og alltid.

Den glade laksefiskern Roar står ved sin nye personlige rekord på 18,4kg

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Kents fisketur endte med laks på 9 kilo - Fiskeavisen.no 27. januar 2020 - 17:58

[…] Les også: Roar har drømt om denne laksen i 32 år! […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy