Hjem Informasjon Sølvkroken søker merkevaresjef

Sølvkroken søker merkevaresjef

Av Redaksjonen


Har du lyst til å jobbe med Norges sterkeste merkevare på fisk? Nordic Outdoor starter 2023 med å lete etter Sølvkrokens nye Brand Manager.


– I årene framover skal vi ha et sterkt fokus på å utvide sortimentet vårt. Vi ønsker flere nye Sølvkroken-produkter på markedet, forteller Tore Jørgensen, daglig leder i Nordic Outdoor, selskapet som eier og utvikler varemerket.

Merkevare- og salgsansvar


Sølvkrokens nye Brand Manager skal fortsette å bygge merkevaren, men han eller hun som ansettes, får også resultat- og salgsansvar, både i Norge og internasjonalt. Dialog med fabrikker og andre leverandører er også blant arbeidsoppgavene. Merkevaresjefen får i tillegg det faglige ansvaret for Nordic Outdoors andre fiskemerker, som Hørgård, Mepps og Orvis. Den nyopprettede stillingen får også ansvar for å sikre at det tas grønnere materialvalg og utvikles produkter med lengre levetid.

Produktutvikling


– Vår nye kollega er en person med høy arbeidskapasitet, og en som evner å holde i flere oppgaver på en gang. Merkevaresjefens hovedansvar vil være å videreutvikle og skape nye produkter og konsept. Vi ønsker en person som har egne ideer, men som også kan jobbe i tett dialog sammen med både produktsjefen på Sølvkroken, kunder, ambassadører og markedet generelt, fortsetter Jørgensen.

Interessert i fiske


Nordic Outdoor søker etter en person som har erfaring fra arbeid med større kunder. Relevant ledererfaring og kjennskap til sportsbransjen er viktig for den som får jobben, og det er også et uttalt mål at det letes etter en person som er i overkant glad i fiske- og friluftsliv:
– Vi tror på «living the brand» og søker en person som føler en sterk tilhørighet til fritidsfiskemarkedet!


Arbeidssted for stillingen blir Arendal eller Oslo.

Er dette deg? Eller kjenner du noen som burde søke?


Les hele stillingsutlysningen her!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy