Hjem Fiske To pukkellaksfeller forsinket i havna i Hamburg

To pukkellaksfeller forsinket i havna i Hamburg

Av Redaksjonen

Pukkellaksfelle.|Foto: Jan Harald Tomassen

To pukkellaksfeller til Stabburselva og Børselva i Porsanger har blitt forsinket i havna i Hamburg. Leverandøren jobber med alternativ transport.

Forsinkelsen skyldes at båten med containerne fellene ligger i har blitt stående i kø for å komme inn til havn i Hamburg. Dette henger sammen med lav vannstand og forsinkelser i Panamakanalen, en forsinkelse som har forplantet seg videre.

– Dette gir dessverre en forsinkelse vi ennå ikke vet hvor stor blir. Vår leverandør jobber for å finne den raskeste måten å få utstyret frem til Lakselv på, sier Frøiland.

I mellomtiden vil Børselv jeger- og fiskeforening sette ut fella som ble brukt der i 2021. Dette er ikke like godt utstyr som det nye som er på vei, men en nødløsning. I Stabburselva er det ingen felle å sette ut.

Samme leverandør har to andre feller som skal monteres i Lakselva og Storelva i Lebesby kommune. De fellene er ikke forsinket, og arbeidet går etter planen. Leverandøren skal ha møte med shippingselskapet i dag, og forsøke å få de forsinkede fellene over på bilfrakt og raskere frem.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy