Hjem Fiske REKLAME: Team Lowrance tar førsteplassen i Predator Tour 2023

REKLAME: Team Lowrance tar førsteplassen i Predator Tour 2023

Av Redaksjonen

Mitchell Croese og Jelle De Jong ble vinnere av årets Predator Tour.

Lowrance,  verdensledende innen sportsfiskeelektronikk siden 1957, gratulerer Team Lowrance-ambassadørene® Mitchell Croese og Jelle De Jong for deres prestasjon som vinnere av Predator Tour 2023, som fant sted i Nederland i perioden 8. til 10. juni.

Ved hjelp av Ultimate Fishing System, inkludert den helt nye HDS® PRO-skjermen og ActiveTarget® 2 live sonar, ble Croese og De Jong kronet til europeiske mestere 2023, og vant € 5,000 i kontanter. I tillegg vant de en 150 hesters Mercury-motor og et opphold på den tropiske øya Curacao.

Det var en jevn kamp i løpet av de tre lange dagene arrangementet fortsatte, med mange oppturer og nedturer. Team Lowrance sikret seieren i den siste timen av konkurransen, da teamet landet en fantastisk gjedde som var godt over en meter lang!

Det som ga Team Lowrance vinnermulighetene var den helt nye HDS PRO-skjermen, som tilbyr fullt nettverk og styring av det meste på båten, som inkluderer autopiloter, motorer, radar, Power-Poles, kommunikasjon og mye mer.

Sammen med ActiveTarget® 2 live sonar, var Croese og De Jong i stand til å se fisken bevege seg i sanntid, med en full live-action på skjermene. DeJong sa: “Hvis du trenger det beste av det beste, trenger du en Lowrance HDS PRO med en ActiveTarget® 2. Ikke en fisk kan gjemme seg!»

Hvis du vil vite mer om Lowrance Ultimate Fishing System, TRYKK HER

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy