Hjem Fiske Verdens største C&R Kveite

Verdens største C&R Kveite

Av Daniel

Foto: Johan Mikkelsen

Foto: Johan Mikkelsen

Lørdag ble det satt en ny rekord på C&R kveite i Lofoten. Daníel Jóhannsson hadde tatt turen til flotte Lofoten for litt havfiske. Da er kveite selvsagt noe man ønsker å få på kroken. Martin Johansson i Nordic Sea Anglings, leverte virkelig som guide denne turen.
Med en kveite på hele 246cm som vil si en vekt på 209,7kg

Daníel Jóhannsson forteller til Hooked.no at tredje gangen den gikk til bunn og melkesyra presset på, så hadde han ropt om å få kutte lina. Sier seg selv at dette er et monster man slåss mot. Heldigvis skjedde ikke dette.
Han fikk istedenfor god hjelp av fiskekompisen som også var i båten og sammen greide de å slite ut kveita. Kveita var merket ID-nummer fra Norske Havforskningsinstitut og kontrollmålte samtidig kveita til 246 cm. som gir en vekt op 209,7 kg ifølge tabellen.

Deretter ble kveita satt ut.

Johan Mikkelsen forteller oss at det er viktig å sette ut storfisken igjen for å beholde den flotte bestanden vi har i Norge.

Foto: Johan Mikkelsen
Foto: Johan Mikkelsen
Foto: Johan Mikkelsen

[ads1]

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Dyrevernalliansen går hardt ut mot catch & release - Fiskeavisen.no 3. august 2016 - 22:06

[…] kveite på 246 cm som ble satt tilbake istedenfor å bli spist. Vi omtalte også nyheten som du kan lese her. Tillegg til oss, så var det en rekke andre norske og utenlandske medier som omtalte saken. […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy