Hjem Fiske Video: Unike bilder tett på storrøya

Video: Unike bilder tett på storrøya

Av Redaksjonen

Markus Danielsen Holmer har laget en rekke flotte videoer innenfor jakt og fiske som han publiserer på YouTube kanalen sin Holmer Production. Nå har han kommet med nok en nydelig film fra røyefiske sitt, denne gangen har Markus fått til noen unike bilder med fokus på hva som forgår under isen og rundt lokke skjea.


– Jeg tok med isfiskestikka og litt kamerautstyr med på isen etter at den la seg i høst. Ideen med filmen var at jeg ønsket å få frem hvor gøy det kan være å kikkefiske på isen. Dette er slett ikke hverdagskost – men man kan være heldig. Som oftest ser jeg bare skjeia og agnet danse rundt i ensom majestet i timesvis mellom hver storrøye, forteller Markus om filmen sin til Fiskeavisen.

Annonse: Alt du trenger til isfiskesesongen finner du hos Stangtuppen.no

Det er ikke bare, bare å lage en film under isen, og spesielt moro synes Markus det var at røya angrep kameraet.
– Jeg hadde også lyst å få til noen opptak under vann, for å komme tett innpå røya. Det krevde litt tiltak, men jeg er veldig fornøyd med resultatet! Litt moro at den ene røya gikk til angrep på kameraet, men feil innstilling på kameraet gjorde at det ikke ble noe bra klipp ut av det, men artig lell, forteller Markus.

Markus kan også røpe at filmen er fra vakre nord, der det finnes mange flotte røyevann!

Les mer om isfiske her

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy