Hjem / Videoer / Som fra en grøsserfilm- Unik video av hvordan agntyvene i norges hav opererer

Som fra en grøsserfilm- Unik video av hvordan agntyvene i norges hav opererer

Alle kjenner til de små og irriterende agntyvene på havets bunn. Slimål, småhai, lus og annet ymse. Men har du noen gang sett dem   i aksjon og hvordan de angriper agnet som du presenterer ?

Jonas Follesø (33) filmet dette i Trondheimsfjorden, lørdag for 14 dager siden. Follesø jobber forøvrig som softwareutvikler i Blueye Robotics, som utvikler en undervannsdrone for privat- og proffmarkedet. Og her har han gjort en bra jobb, for disse videobildene er virkelig interessante å se!

Den første video her viser et klipp av alle saltvannsfiskeres skrekk. Nemlig en god gjeng med slimål som har et etegilde på en fisk. Filmen er filmet på kveldstid, inne på 22meter dyp på «Storegrunnen» i Trondheim

Vi legger også med en video til, på samme sted. Her er både hai og slimål. Kanskje ikke akkurat et sted man velger å fiske med agn?

Dette er virkelig bra videoer, utrolig forstyrrende å se slikt, men likevel nyttig, lærerikt og svært interessant. For her er det ikke en eneste fisk som hadde hatt sjangs til å ta agnet ditt, før både hai og slimål hadde ødelagt både agn og tackle.

Stor takk til Jonas Follesø, som delte disse med Fiskeavisen.no 

Om Raphael Pedersen

Raphael er En aktiv sports/arts-fisker fra Stavanger. Som artsfisker foregår det meste av fiske i sjø og hav, men alle arter skal krokes - derfor blir det hyppige turer i ferskvann også. Les mer på rpfiske.com