Hjem Fiske Angler ID – Ny app for kjøp og salg av fiskekort

Angler ID – Ny app for kjøp og salg av fiskekort

Av Redaksjonen

Vi i Angler ID har lenge gått og tenkt på at det må finnes en enklere måte å kjøpe og selge fiskekort på. Til tider stengte utsalgssteder og kronglete nettløsninger har gjort at vi ønsker å tilby både fisker og forvalter den beste plattformen for enklere handel av fiskekort.

Pressemelding  

Det var med dette grunnlaget at Angler ID ble til. En kartbasert app som lar deg kjøpe fiskekort med få klikk. Du kan enten navigere deg rundt i kartet for å finne fiskevann basert på posisjonen din, eller søke etter vann i søkefeltet. Appen er brukerstyrt, noe som betyr at du kun trenger å legge inn infoen din en gang.

Vi gir fisker full oversikt over kjøpte fiskekort i appen så du slipper å lete etter smser og gamle mail, i tillegg til at man kan skru på varslinger (12 timer og eller 30 min før utløp) så man får beskjed før kortet går ut. Fisker har og mulighet til å merke vann som favoritt til kommende fisketurer.

Angler ID har på kort tid fått over 170 vann i plattformen og flere spennende samarbeidspartnere er på vei inn. 2018 har vært en vellykket pilot for oss, og vi gleder oss til å tilby våre fiskevenner enda flere muligheter i 2019 og.

For oss har det også vært viktig med ærlighet ovenfor fisker. Prisen du får oppgitt er den du betaler og det ligger ingen skjulte gebyrer og venter på deg når du omsider kommer deg til kassa.

Plattformen er i tillegg helt gratis for de som forvalter vannene. Dette har vært viktig for oss for at de som forvalter vannene skal få mest mulig tilbake for forvaltnings arbeidet de gjør for oss fiskere, noe som igjen kan bety bedre fiskeopplevelser. I tillegg vil terskelen være lavere for grunneiere i forhold til å legge inn sine kort, noe som igjen vil gagne fisker.

Angler ID er et godt supplement til dagens salgskanaler og vi ønsker å dekke dagens og kommende fiskeres krav til brukervennlighet og teknologi med å videreutvikle løsningen kontinuerlig, basert på tilbakemelding fra brukerne våre. Vi har mye spennende på gang, og gleder oss til fortsettelsen.

Oppdateringer om tilgjengelige fiskevann kommer løpende på vår facebookside: https://www.facebook.com/angleridapp

Les mer her: https://www.anglerid.com/
Last ned appen her: http://www.onelink.to/anglerid

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy