Hjem Fiske Banning, mye adrenalin og tårer når kjempe ørreten kom om bord

Banning, mye adrenalin og tårer når kjempe ørreten kom om bord

Av Redaksjonen

Det var ikke alle som var ferdig fisket etter fiskekonkurransen på Femundsdraget. Det var heller ikke kompisene Christian August Juel og Christer Nannestad, som dro likeså godt til Mjøsa etter konkurransen å fikk en kjempe ørret på over 8 kilo.

Christian forteller at de kom på en tredjeplass i Femundsdraget. Etter det bestemte han og Christer seg for å kjøre sør i Mjøsa på natta.

Christian August Juel viser frem ørreten på over 8 kilo, som ble tatt i Mjøsa. Foto: Christer Nannestad

– Vi fant masse byttefisk i overflata og rundt kl 22 fikk vi første napp av storfisk, men den slapp etter ca 5 min.
Så vi bestemte oss for å la området hvile frem til kl 0100 for å så komme tilbake, og det viste seg å være en god avgjørelse. Der hugget det på en digger fisk som rullet seg et par ganger før den motvillig ble pumpet inn til båten. Det var et brukbart utras, men mer tungt. Vi pumpet den greit inn og fikk opp rigger før aura sa at det var nok.
Da satte den seg på rundt 3-4 meter og mesteparten av jobben var å få den opp derfra og inn i hoven. Det hele tok akkurat 16 minutter fra bitt til den var i båten.

Blank og flott mjøsørret.
Foto: Christer Nannestad

Christian skjønte med engang at dette var en fisk på 4 kilo da den satt, men han hadde et lite håp på at den kunne være på 6 kilo. Det skulle vise seg at den veide hele 8120 gram istedenfor. Han kan også røpe at det ble litt banning, mye adrenalin og litt tårer når fisken kom ombord. Det var hans første pudding i båten.

Fisken tok på kopello svart inne på grunna ved feiringklinikken, 9 meter under båten.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Punning tatt på "fiskefølelse" - Fiskeavisen.no 6. mai 2020 - 20:34

[…] Les også: Banning, mye adrenalin og tårer når kjempe ørreten kom om bord […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy